cottage in wittelte | drenthe
English
 informatie   fotos   recensies   menu   contact 
Recensies

Dag Margot & Terence, we zijn 2 weken bij jullie geweest. Die waren voor ons onvergetelijk.Een heerlijke ontvangst en een fijne cottage om te verblijven. 's Avonds lekker in de tuin zitten en genieten van die tuin. Wat hebben wij genoten. En.... we moeten zeggen, jullie kunnen koken, wauw. Echt lekker zo'n heerlijk diner. Wat we eigenlijk wilen zeggen, dat we veel genoten hebben. Van het huisje en van jullie, 2 prachtige mensen. Hartelijk dank daarvoor. Hopelijk tot volgens jaar.

Koewacht Angela & Harry Polderman 12-09-2012


Fantastische cottage

Direct bij binnenkomst waren wij verknocht aan deze prachtige cottage. De badkamer in Engelse stijl, de gezellige inrichting, de mooie tuin en niet in de laatste plaats de hartelijkheid van Margot en Terence. Een echte aanrader!

Weesp Carla en Ross 05-08-2012


eind november brachten we het weekend door in jullie cottage. Met een heerlijk bed,heel lekker eten, en een virtuoos concert incl. high tea was het een zeer ontspannen weekend!

Driebergen Anita en Joris Boon 15 - 02 - 2012

Ons bezoek aan de cottage van 27 dec 2011 t/m 1 januari 2012 is ons zeer goed bevallen. Naar zeer gastvrij te zijn ontvangen, hebben wij heerlijke dagen bij jullie mogen door brengen. Het broodmandje en het fruit en de goed gevulde koelkast daar hebben wij zeer van genoten. Ook bij binnen komst de bloemen en gedekte tafel waren een warm ontvangst. Met een heerlijke warme kachel en een goed bed zijn wij tot rust gekomen. Ook het diner dat jullie voor ons hebben bereid was onvergetelijk. Er werd liefde vol in de cottage geserveerd en daar hebben wij heerlijk van genoten.Wij danken jullie voor de gastvrijheid en de liefde volle ontvangst.

Bergschenhoek Tonia en Jan Rosbergen 06 - 01 - 2012
Wilt u reageren?
Vul onderstaand formulier in:
Naam:
Plaats:
Titel:
Bericht:
Captcha
 


cottage in wittelte | drenthe