cottage in wittelte | drenthe
English
 informatie   fotos   recensies   menu   contact 


Whitton House Cottage
De cottage is in wittelte, een van de mooiste stukjes van drenthe. Het is een charmant rietgedekt huisje wat vrij ligt in de tuin van de naastgelegen boerderij, Whitton House. Het is in Engelse landelijke stijl ingericht en geschikt voor twee tot drie personen.
Er is een woonkamer met open keukentje waar u kunt koken, twee slaapkamers met in ieder een heerlijk tweepersoons bed, een douche/toilet en een eigen tuinterras dat toegang geeft tot de Engelse tuin. Daar staan heerlijke luie stoelen in de zon. De cottage heeft geen televisie ontvangst, maar u kunt wel dvd's kijken, er ligt een ruime keuze aan films. Wifi (gratis) kan op verzoek worden aangezet. De ligging tussen de natuurgebieden Het Dwingelderveld, Het Drents-Friese Wold en het Holtingerveld maakt het een perfecte omgeving voor fiets en wandeltochten.
We zijn makkelijk te bereiken per auto of openbaar vervoer (halte Wittelterbrug). Roken in de cottage is niet toegestaan en we hebben liever geen huisdieren met oog op gasten met een allergie en voor een haarvrije omgeving.

Prijzen op basis van twee personen;
€ 85 per nacht voor minimaal twee nachten incl.ontbijt (doordeweeks).
Wilt u een nacht reserveren, informeer dan naar onze mooie grote kamer in de boerderij met eigen douche/toilet en terras (80,00)
Weekend € 180,00 (vrijdag tot zondag)
Lang weekend € 260,00 (vrijdag tot maandag)
€ 200,00 zonder ontbijt
Midweek € 335,00 (maandag tot vrijdag)
€ 275,00 zonder ontbijt
Week € 500,00 (maandag tot zondag)
€ 400,00 zonder ontbijt
Extra persoon € 35,00 (incl. ontbijt)
€ 20,00 zonder ontbijt
Prijzen zijn incl. toeristenbelasting.


Prijzen incl. ontbijt komen met een mandje met heerlijk streekbrood en croissantjes, biologische zuivelproducten in de koelkast (Vegt), fruitschaal, koffie en thee. Er wordt voldoende klaargezet voor zeker twee dagen en bij langer verblijf wordt dit in overleg aangevuld. Prijzen zijn incl. handdoeken, opgemaakt bed, badjassen, theedoeken en een boeketje op tafel. Komt u met twee personen maar wilt u apart slapen, dan komt er € 10,00 bij voor extra opmaak van het andere bed.
Fietsen kunt u huren voor € 5,00 per dag per fiets, dit zijn gewone fietsen zonder versnelling.

Heeft u iets te vieren, dan kunt u een heerlijke huisgemaakte High Tea of Afternoon Tea bestellen in de cottage of de Engelse tuin.
Wij kunnen ook een vegetarische of vismaaltijd voor u koken, zie menu voor keuze. Graag horen we een dag van te voren wat u wilt bestellen. Voor aankomst kunt u dit ook telefonisch doorgeven.

Aankomst vanaf 14:00 en vertrek tot 11:00 uur (bij een weekend kunt u op zondag tot 12:00 in de cottage verblijven).

meer info en beschikbaarheidskalender


cottage in wittelte | drenthe